Bestuur district Limburg

Het districtsbestuur van Limburg bestaat uit vijf bestuursleden. De bestuurlijke verantwoordelijkheid is in Limburg, naast de rolverdeling van voorzitter, vice voorzitter, secretaris en penningmeester, ook functioneel en geografisch verdeeld.
Het bestuur wordt gevormd door de volgende personen:
 

Ernest Raedts

Voorzitter, aanspreekpunt in RMO-gebied Midden Limburg.
ejhmraedts@home.nl

Wim Vrolings

Vice voorzitter, aanspreekpunt in RMO-gebied Parkstad en verantwoordelijk voor het programma van het basisonderwijs in Zuid Limburg. 
whhvrolings@home.nl

Hans Heijkants

Secretaris, aanspreekpunt in RMO-gebied Westelijk Mijnstreek en verantwoordelijk voor het onderdeel voorlichting.
heijkants@live.nl

Servé Heijing

Penningmeester, aanspreekpunt in RMO-gebied Maastricht-Heuvelland en verantwoordelijk voor de seniorenprojecten en Verkeersbrigadiers
hssheijing@hetnet.nl

Lee Tonnaer

Algemeen bestuurslid, aanspreekpunt in RMO-gebied Noord-Limburg en verantwoordelijk voor het programma van het basisonderwijs in Noord Limburg.
leetonnaer@gmail.com

Paul Gondrie

Vertegenwoordigt de regio Zuid in het landelijk hoofdbestuur van VVN. In deze hoedanigheid neemt hij deel aan de bestuursvergaderingen en de districtsledenvergaderingen, zodat de signalen uit het werkveld gehoord worden.  

Deze mensen werken nauw samen met de medewerkers van het Steunpunt in Maastricht. Samen worden de verschillende verkeersveiligheidsthema’s bepaald en ontwikkeld. De verschillende thema’s worden jaarlijks beschreven in het districtswerkplan. Ook wordt jaarlijks een jaarverslag vervaardigd rondom de uitgevoerde activiteiten.

BijlageGrootteFormaat
Begroting District plan 2017.pdf432.91 KB.pdf
VVN A4 jaarverslag 2016.pdf2.51 MB.pdf
J03-027 Infographic Noord Limburg LR.pdf126.99 KB.pdf
Voor het openen van sommige bestanden kan extra software nodig zijn, zie hiervoor de uitlegpagina over downloads.